No comments yet

ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ STAR TREK

Συντάκτης:

Το παρακάτω κείμενο μας εισάγει στην ηλεκτροϊατρική, η οποία βασίζεται στην αρχή ότι πρώτιστη ψηφίδα του οργανισμού δεν είναι το κύτταρο ή οποιοδήποτε άλλο βιοχημικό σωματίδιο αλλά οι ενεργειακές ταλαντώσεις που σε βαθύτερους αναλυτικούς πόρους εκπέμπουν την εκάστοτε ιδιομορφία της οργανικής και ανόργανης ύλης. Εάν λοιπόν είναι οι ενεργειακές ταλαντώσεις, οι κυματομορφές, οι δονήσεις και οι συχνότητες που συνιστούν την κατάσταση της υγείας και της ασθένειας, τότε θα μπορούσαμε όντως να επέμβουμε στο δια ταύτα από τη βαθύτερη δυνατή κλίμακα προσπερνώντας τη λογική της βιοχημικής φαρμακευτικής, στην οποία βλέπουμε τη Λερναία Ύδρα της σύγχρονης νοσολογίας. Σε μια εποχή που στρέφεται ολοένα και περισσότερο στη λογική της ενεργειακής ταλάντωσης, υποσκελίζοντας τη λογική του σωματιδίου ως πρώιμη παραγνώριση, είναι βέβαιο ότι ο Βιοσυντονισμός ανοίγει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στον τομέα της ίασης και της πρόληψης.

του δρ. Mark Sircus

Νομίζατε ότι ο δόκτορ McCoy τα είχε όλα στο διαστημόπλοιο Enterprise; Περιμένετε μέχρι να δείτε τον πάταγο που έρχεται για επαναστατικοποιήσει τον κόσμο της ιατρικής. Η ιατρική έχει γίνει πλέον συναρπαστική χάρη στους Ρώσους επιστήμονες και την 17-χρονη βαθιά τους έρευνα στο πεδίο. Το μέλλον αφίχθη και όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση θα επαναστατικοποιήσει τις κατασκευές, τούτη η τεχνολογία θα φέρει την επανάσταση στην πρακτική της ιατρικής.
Η ριζοσπαστική αυτή ιατρική τεχνολογία έχει ήδη αυξήσει τα κέρδη σε πολλούς στη Ρωσία. Γιατί; Επειδή καταστρέφει το φαρμακευτικό παράδειγμα και τους ιατρούς που το υποστηρίζουν, χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις για διαγνώσεις και θεραπείες δίχως τις παρενέργειες, ωστόσο, με ακρίβεια λεπίδας. Είναι σίγουρο ότι σύντομα τέτοιες συσκευές θα πλημμυρίσουν την υφήλιο όπως τα κινητά τηλέφωνα και οι υπολογιστές.
Ποιος έχει προσυπογράψει αυτή την τεχνολογία; Ο Πρόεδρος Πούτιν της Ρωσίας τη χρησιμοποιεί και το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας την έχει εγκρίνει για ευρεία χρήση σε όλο το έθνος, που σημαίνει τριακόσια εκατομμύρια άνθρωποι. Το Ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία επειδή καθιστά δυνατή τη βολική και μη-παρεμβατική παρακολούθηση και ενίσχυση της υγείας των κοσμοναυτών. Η ιατρική λοιπόν μόλις έγινε πιο προσιτή, πιο ακριβής και απείρως πιο ασφαλής με μια τέτοια τεχνολογία.
Η πρώτη στάση σε αυτή την επανάσταση είναι στην Ηπατίτιδα Β και Γ αλλά και στον έρπη. Οι Ρώσοι γιατροί ισχυρίζονται 90% ποσοστό θεραπείας αυτών των ανίατων μολύνσεων. Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι ο ήχος μπορεί να σπάσει ένα τζάμι. Μια από αυτές τις μηχανές θα θρυμματίσει ιούς, βακτήρια και μύκητες, ακριβώς στη φάση που συνειδητοποιούμε το πόσο επιβλαβείς είναι τα κοινά αντιβιοτικά. Αυτό το φαινόμενο στο οποίο μπορούμε να σκοτώσουμε μικρόβια με συχνότητες αποκαλείται ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, κι αυτή είναι η αρχή με την οποία αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται θεραπευτικά. Έχουν το μέγεθος και την πρακτικότητα ενός κινητού τηλεφώνου και μπορούν να εξολοθρεύσουν κάθε μόλυνση που μπορεί κανείς να φανταστεί με την ακρίβεια του λέιζερ.
Με αυτή την «πολύ καλή για να είναι αληθινή» μορφή της ιατρικής, μπορεί κανείς να έχει την άμεση διάγνωσή του από κάποιον ειδικό και κατόπιν να χρησιμοποιήσει τις θεραπευτικές συσκευές που αγοράζει ως καταναλωτής/ασθενής. Υπάρχουν ήδη παρόμοια μοντέλα στη μορφή και τη λειτουργικότητα του MP3 με τα οποία κατεβαίνουν, όπως σε ένα iPad, εφαρμογές που αποσκοπούν σε συγκεκριμένα ιατρικά προβλήματα. Έτσι, αν ταξιδεύεις, για παράδειγμα, και σε πιάνει μια γαστρεντερίτιδα, μπορείς να κατεβάσεις από τον υπολογιστή το συγκεκριμένο αντιπαρασιτικό πρόγραμμα για να το ενεργοποιήσεις πάνω σου μέχρι να γίνεις καλά. Το πρόγραμμα αυτό θα περιέχει όλες τις συχνότητες με τις οποίες θα καταστραφούν τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για την γαστρεντερίτιδα. Ιδού λοιπόν η ιατρική του 21ου αιώνα στα καλύτερά της!
Όπως ακριβώς ο Βιοσυντονισμός μπορεί να εξισορροπήσει ένα μέλος του σώματος μπορεί επίσης να εξολοθρεύσει παράσιτα και βακτήρια. Η εικόνα μιλάει καλύτερα από τις λέξεις:

Μπορείς να δεις τη δύναμη σε αυτό; Μιας και διαγνωστεί κανείς με κάποιο συγκεκριμένο παράσιτο ή ιό μπορεί να στοχοθετηθεί με μια συγκεκριμένη συχνότητα που δε θα επηρεάσει τίποτε άλλο στο σώμα παρά το παράσιτο/ιό. Η αρχή με την οποία λειτουργεί αυτή η μηχανική είναι τόσο απλή:

Στο μέλλον οι διαγνωστικές μηχανές βιοσυντονισμού θα αποκαλύπτουν το συγκεκριμένο παράσιτο, ιό, βακτήριο ή μύκητα που είναι παρών στο σώμα και μετά θα η συσκευή θεραπείας θα προγραμματίζεται για να τα καταστρέψει, και αλίμονό τους! Όλες τα χρόνια προβλήματα ενός ασθενή μεταφράζονται σε συγκεκριμένα φάσματα συχνοτήτων κι άρα η κατάλληλη εκπομπή συχνοτήτων από τις συσκευές, μετά από πολλές ώρες, λούζουν τον χρήστη με τις τέλειες θεραπευτικές ταλαντώσεις.
Πρώτα καταστρέφουμε όλα όσα δεν ανήκουν στο σώμα μας και μετά βάζουμε στόχο την αναδόμηση των οργάνων και των διάφορων βιολογικών συστημάτων με συχνότητες που μιλάνε τη γλώσσα όχι των ιών αλλά των ίδιων αυτών οργάνων και λειτουργιών. Φυσιολογικά συστήματα όπως το ανοσοποιητικό, το κυκλοφορικό, το ορμονικό και τα λοιπά αποκαθίστανται με την ακριβή προσαρμογή των συχνοτήτων.
Ο έλεγχος των μολύνσεων στον 21ο αιώνα σίγουρα δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση με αυτόν του 20ου αιώνα. Η εποχή των αντιβιοτικών μάλλον πνέει τα λοίσθια καθώς έχουν πλήξει σε μεγάλο βαθμό τον παγκόσμιο πληθυσμό. Έχουμε φτάσει στο σημείο να υπονομεύουμε τη βιολογική μας ύπαρξη από την αλόγιστη χρήση των αντιβιοτικών. Τώρα άλλωστε έχουμε είδη παθογόνων που είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά και που έχουν καταστήσει τα ίδια τα νοσοκομεία σε άνδρο τους. Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, που πεθαίνουν στο νοσοκομείο μετά την εγχείρηση δεν πεθαίνουν από την ίδια την χειρουργική επέμβαση αλλά από τις μολύνσεις που ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι μολύνσεις προκαλούν το 68% των παιδικών θανάτων. Όχι όμως αν έχεις στην τσέπη σου τέτοιες συσκευές βιοσυντονισμού, αφού δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δημιουργήσουν ανθεκτικούς σε αντιβιοτικά μικρο-οργανισμούς ή να επιτρέψουν να γίνει ο χρήστης ξενιστής από τη μόλυνση.
Κάθε όργανο του σώματος έχει τη δική του ιδιοσυχνότητα. Οι πνεύμονες διηχούν στους 72 κύκλους ανά το δευτερόλεπτο, επίσης γνωστά ως Hertz. Αν μολυνθούν οι πνεύμονες η συχνότητά τους θα χάσει την ισορροπία τους κατά μερικά Hz. Έχει ανακαλυφθεί ότι παράγοντας την ίδια συχνότητα με αυτή ενός υγιούς πνεύμονα μπορούμε να επαναφέρουμε την ισορροπία στο όργανο, θεραπεύοντάς το. Αυτή η διαδικασία αποκαλείται Βιοσυντονισμός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μέρη του σώματος.
Υπήρξαν πολλοί ερευνητές που δούλεψαν στην ενεργειακή ιατρική και τον Βιοσυντονισμό στον περασμένο αιώνα, όπως ο δρ. Rife, o δρ. Voll, o δρ. Schimmel, o δρ. Morell και άλλοι. Κάποιες από τις μηχανές που αναπτύχθηκαν έκτοτε φτάνουν σε πολύ υψηλές τιμές.
Οι Ρώσοι όμως έχουν ξεπεράσει τους πάντες φέρνοντας αυτή την τεχνολογία στις ιατρικές πρακτικές όπως και για κάθε οικιακή χρήση. Τα τελευταία 20 χρόνια, οι Ρώσοι επιστήμονες, υπό την πρυτανία του δρ. Konoblov, έναν ιατρό που είναι επίσης και φυσικός, έχουν αναπτύξει μικρές, φορητές συσκευές που είναι απολύτως καινοτομικές, σε μια πολύ μικρή τιμή εν συγκρίσει των μηχανών της περασμένης γενιάς.
Όπως ακριβώς με τα κινητά τηλέφωνα ή τους υπολογιστές που ξαφνικά κατέλαβαν τη ζωή μας, σε λίγο καιρό θα τους βλέπουμε όλους να περπατάνε όχι απλά με το κινητό τους τηλέφωνο αλλά και με μια ασφαλή θεραπευτική συσκευή που θα δώσει την ενίσχυση υγείας στα δάχτυλα των ανθρώπων.
Οι Ρώσοι έχουν διάγει εκτεταμένες έρευνες σε πάνω από 25.000 κόσμο και καθιέρωσαν ένα ακριβές σύστημα ανάλυσης και ενίσχυσης της ενεργειακής υγείας των οργάνων. Σαν αποτέλεσμα, ένα αποδυναμωμένο όργανο προσλαμβάνει την απαιτούμενη ενέργεια ώστε να επιστρέψει στην κανονική του λειτουργία. Χιλιάδες άτομα έχουν καταφέρει, εξαιτίας αυτού, να μειώσουν τη χρήση των φαρμάκων και σε κάποιες περιπτώσεις τα έχουν κόψει εντελώς αποκτώντας ξανά την άριστη υγεία τους.
Η ασφαλής ιατρική έγινε ξαφνικά πραγματικότητα έτσι ώστε οι ιατροί να μπορούν τώρα πια να επιστρέψουν στον Ιπποκρατικό Όρκο που λέει: «Ου δώσω δε ουδέ φάρμακον ουδενί αιτηθείς θανάσιμον…» Αυτές οι ήπιες συσκευές καταφέρνουν ακριβώς αυτό –μπορούν να θεραπεύσουν δίχως να είναι παρεμβατικές και χωρίς να προκαλούν επιβλαβείς παρενέργειες. Μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κανείς στα παιδιά και τα κατοικίδια ακόμη, και άρα μπορούν να δράσουν εν είδει ενός «οικογενειακού γιατρού».
Μια από τις πιο ασυνήθιστες δηλώσεις που έρχονται από τη Ρωσία, απαντάει σε ένα πρόβλημα που απασχολεί καιρό την ενεργειακή ιατρική κι αυτό είναι το πρόβλημα του να καταμετρούμε τα αποτελέσματα. Δηλώνουν ότι τα αποτελέσματα μπορούν να επιβεβαιωθούν από όλες τις γνωστές διαγνωστικές μεθόδους. Έως σήμερα το συνολικό θετικό αποτέλεσμα που έχει καταμετρηθεί σε προβλήματα υγείας ξεπερνάει το 85%.

Αστρέας
Νομάς των ιδεών και των τόπων, συνεχώς εν κινήσει στο ρυθμό του γίγνεσθαι, μεταλλασσόμενος προς το άρρητο και απεκδυόμενος τη μορφή εν γένει.
Συντονίσου

Comments are closed.